Kalender

Van wetenschappelijke lezingen tot infosessies gezonde voeding

Voor elk wat wils…

De Praktijk voor Energie en Vitaliteit organiseert verschillende activiteiten. Van herbronningsweken en wetenschappelijke lezingen tot  infosessies gezonde voeding  en praktische kookworkshops. Welke activiteiten we zoal op de planning hebben staan, kan je hieronder ontdekken. Om in te schrijven dien je te klikken op de geplande activiteiten waar je wenst aan deel te nemen. Deze bevinden zich onderaan de pagina.

Wetenschappelijke lezingen

Regelmatig worden wetenschappelijke lezingen gehouden die gerelateerd zijn aan energie en vitaliteit. Dr De Waegenaere belicht een actueel onderwerp op een begrijpelijke manier. Check daarom regelmatig de kalender ! Wie graag een lezing wenst te organiseren voor een (breed) publiek, voel je vrij Dr De Waegenaere te contacteren ! Mogelijke onderwerpen: (chronische) energieproblemen-slaapstoornissen-metabool syndroom-osteoporose-spijsverteringsproblemen

Infosessies gezonde voeding: ‘Eet je energiek!’

Tijdens een infosessie over gezonde voeding kom je te weten hoe je meer energie kan halen uit voeding. Daarbij komen zowel wetenschappelijke principes als de Ayurveda aan bod. Naast de ( 1 uur durende ) presentatie, is er nog voldoende tijd om vragen te stellen en proevertjes uit te proberen. Wil je gezonder eten, maar weet je niet hoe? Ben je bewust met je gezondheid bezig en wil je je energieker voeler? Dan zijn deze infosessies gezonde voeding echt iets voor jou!

Kookworkshops

In een kookworkshop wordt er uiteraard vooral gekookt: In een kleine groep maken we samen een aantal gerechtjes klaar met gezonde ingrediënten. Daarbij krijg je ook algemene uitleg over gezonde voeding. Wil je gezond en origineel ontbijten? Zoek je tips voor een lunchpakket zonder brood? Of bak je graag, maar dan eens zonder suiker? Hou dan zeker de kalender in het oog en schrijf je in voor één van de kookworkshops!

Geplande activiteiten